Безпечність харчових продуктів та агровиробництва: законодавчі виклики

ЧЕРКАСИ — 14 березня 2019 року. Відділення АПУ в Черкаській області та Комітет з аграрного права провели спільне засідання.

Під час заходу Мануел Айрапетов, юрист SBH Law Offices, виступив із доповіддю, під час  якої висвітлив такі теми:

• Доступ до ринку виробництва та охорона об’єктів санітарних заходів. Зокрема, законодавчо передбачені інструменти регулювання, державна реєстрація потужностей та експлуатаційний дозвіл.

• Безпека харчових продуктів. Новели законодавства. НАССР, а саме принципи імплементації, етапи впровадження та їх державний контроль.

• Застосування коштів рослин в рослинництві та ветеринарних препаратів у тваринництві.

Доповідь викликала інтерес у слухачів, особливу увагу привернула тема НАССР та доступ до ринку харчових продуктів.

«Перш за все, висловлюю вдячність АПУ за організацію заходу. Ця тема є актуальною та, як ми бачимо, має багато опорних точок, на які варто звернути увагу при організації усього процесу виробництва», — прокоментував Мануел Айрапетов.

У зв’язку з тим, що тема викликала неабиякий інтерес, було прийнято рішення провести серію доповідей. Наступний захід відбудеться у Києві 2 квітня 2019 року. Більше інформації та реєстрація на подію за посиланням.

Довідка:

HACCP (англ. Hazard Analysis and Critical Control Points) — аналіз ризиків та критичні контрольні точки — концепція, що передбачає систематичну ідентифікацію, оцінку і управління небезпечними факторами, які істотно впливають на безпечність продукції при виробництві.

 

Новини комітетів

У вас є цікава ідея заходу?

Сайт використовує cookies та інші технології для того, щоб ми могли запам’ятовувати Ваші вподобання та дізнаватись, як саме Ви використовуєте наш сайт. Обробка вказаних даних відбувається відповідно до Положення про обробку та захист персональних даних Всеукраїнської громадської організації «Асоціація правників України», з яким можна ознайомитися за посиланням.
Натискаючи «ТАК», Ви надаєте згоду на використання cookies та інших технологій під час відвідування нашого сайту.
ТАК